Wat mijn klanten vinden van Personal Training bij PT bij Roos

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Renée

20200113_103525

Ik leerde Roos kennen bij haar vorige sportschool als iemand die het oprecht fantastisch vindt om jou te helpen het beste uit jezelf naar boven te halen.

Toen ik besloot een Personal Trainer om de arm te nemen was het ook een hele makkelijke keuze, zeker in combinatie met haar achtergrond, waardoor ik wist dat ze als geen ander zou weten hoe ze kan dealen met de mentale gezondheid van haar klanten.

Het is een keuze waar ik nog steeds absoluut geen spijt van heb. Roos heeft een sterk oog voor techniek, weet precies hoe ze me moet motiveren en heeft altijd ruimte voor een grap en een goed gesprek. Ik kijk elke keer weer uit naar onze sessies, ondanks de belofte van spierpijn!

Mariëlle

20190521_104155

Ik ben bij Roos terecht gekomen omdat ik mijzelf enorm herkende in haar verhaal. Ik was het zat om na 4 jaar nog steeds zwangerschapskleding te dragen en nergens energie voor te hebben. Wat ze mij geleerd heeft is zoveel meer dan alleen maar gewicht verliezen. Zij heeft me geholpen om beetje bij beetje mijzelf weer terug te vinden. Zowel fysiek als mentaal. 

Wat de samenwerking zo mooi maakt is dat zij er niet voor terugdeinst om ook haar eigen proces te delen. Om te ervaren dat ook zij soms worstelt met zichzelf. Roos is eerlijk, betrokken en altijd bereid om samen een ander plan te bedenken als datgene wat ze in eerste instantie bedenkt niet lukt.

Familie Poppelier

20190519_135827

Personal training gehad van Roos. Wat zullen we daarover vertellen? Roos weet je super goed te motiveren om je doel te behalen. Haar enthousiasme werkt door, waardoor je zelf ook enthousiast en gemotiveerd raakt en blijft. En ze let goed op je houding en techniek. Verder een super gezellige en spontane meid.