Opleidingen

Het is belangrijk om te weten dat je bij een trainer terecht komt die weet waar ze over praat. Hieronder daarom een overzicht van mijn opleidingen.

AALO0

Fitness Trainer
(Level 1)

De AALO Fitness Instructeur opleiding is dé basisopleiding voor iedereen die in de fitnessbranche aan de slag wil als professional. Het doel van de opleiding fitness instructeur is jou opleiden tot volwaardig AALO fitness instructeur.

AALO1

Small Group Trainer
(Level 2)

De AALO-opleiding Small Group Trainer (Level 2) sluit direct aan op de Fitness Trainer opleiding (Level 1). Samen vormen deze opleidingen de absolute basis om aan de slag te kunnen als fitness instructeur.

AALO2

Fitness Master
(Level 3)

Beschik jij als fitness instructeur over een goede basiskennis? Kies dan voor de AALO-opleiding Fitness Master. Tijdens deze opleiding ga je van een ervaren fitnessinstructeur (fitness A) naar een expert (Fitness B) op dit vakgebied.

AALO3

Personal Trainer
(Level 4)

Je kunt je kennis na afloop van deze opleiding heel specifiek toepassen op één persoon of op een kleine groep mensen. Je motiveert je klant en helpt hem of haar met het behalen van persoonlijke doelstellingen.

AALO3

Strength and Power Basic

‘The Big Five training – Basic Strength & Power’ is speciaal ontwikkeld voor de sportprofessional die zich wil specialiseren op het gebied van ‘Weightlifting’ (Powerlifting & Olympic Weightlifting) en op de ontwikkeling van Basic Strength & Power vanuit een functioneel oogpunt. De Big Five omvat de squat, deadlift, bench press-, strict press en power clean.

AALO2

Strength and Power Professional

Tijdens de Strength & Power workshop (Professional) gaan we volledig en dieper in op de complexiteit van deze bewegingen en geven we diepgang aan de basisoefeningen. We leggen connectie tussen de theorie (wetenschappelijk onderzoek) en de praktijk, wat de opleiding geschikt maakt voor de serieuze sportprofessional.

AALO1

Trainer Gewichtheffen

Bij gewichtheffen/ weightlifting wordt vaak gedacht dat het specifieck voor krachttrainers of gewichtheffers is, vooral bekend van de Olympische Spelen. Het tegendeel is echter waar. Goede krachttraining bestaat voornamelijk uit gewichtheffen en wordt toegepast bij prestatieverbetering. De opleiding Trainer Gewichtheffen is daarom een must voor de serieuze personal trainers en coaches. Je leert namelijk veel technieken op het gebied van gewichtheffen zodat je als krachttrainer aan de slag kunt.