>

>
Personal Training

>

>Personal Trainling klinkt voor sommigen heel logisch. Je bent gewoon samen met je trainer aan het sporten toch?
Nou... Nee... Personal Training gaat veel verder dan begeleiding tijdens sportsessies. Een Personal Trainer vertelt jou niet alleen hoe je een oefening moet uitvoeren, maar ook hoe zwaar, hoe vaak... en (in mijn ogen het meest belangrijke) waarom?
Waarom moet je sporten?
Waarom moet je bewegen?
Waarom moet je die grens opzoeken?
Dat is heus niet alleen om sterker te worden, of vet te verbranden...
Het belangrijkste voor mij als Personal Trainer is jouw hoofd laten inzien tot wat jou lichaam in staat is! Een sterk lichaam staat vaak direct verbonden met een sterke geest, en dat is waar een Personal Trainer samen met jou de winst in kan behalen. Samen groeien naar blijvende resultaten die verder gaan dan die ene zichtbare spier of die paar verdwenen kilo's.


Ik bied begeleiding in de 2 meest voorkomende vragen in de fitnessbranche:

- Afvallen
- Aankomen

Maar ook in:
- Gewichtheffen (basis)
- Techniek krachttraining
- Techniek cardio
- Mental Coaching
- Grensverlegging
- Diversiteit in trainen
- Functioneel trainen
- En nog veel meer


Personal Training is meer!
Met PT kan je zoveel meer dan alleen maar je lichaam veranderen. Laat mij je helpen met techniek, met het samenstellen van jouw trainingen, of misschien juist het inplannen van je rust ;). Een Personal Trainer kan jou veel meer bijbrengen dan een "ander lichaam". Wil je hier meer over weten? Stuur even een mailtje met jouw doel (vrijblijvend, zonder verkooppraatjes-vervolg), ik laat jou weten hoe ik je daarbij kan helpen (en zal ook eerlijk zeggen als dat niet zo is ;)).


>