Tarieven

Sessies van 60 minuten

Maand abonnementkosten per maand

1 training per week

€ 215,00

2 trainingen per week

€ 395,00

Overige mogelijkheden

Losse les

€ 55,00

Strippenkaart 5 lessen

€ 255,00

Strippenkaart 10 lessen

€ 495,00

Sessies van 30 minuten

Maand abonnementkosten per maand

1 training per week

€ 160,00

2 trainingen per week

€ 275,00

Overige mogelijkheden

Losse les

€ 40,00

Strippenkaart 5 lessen

€ 185,00

Strippenkaart 10 lessen

€ 360,00

LET OP: Ik train mijn klanten bij De Mix Fitness Nieuwegein, lidmaatschap bij dit fitnesscentrum zit niet inbegrepen bij bovenstaande prijzen. (maar heeft wel erg veel voordelen 😉 )

Het is bij mij natuurlijk ook mogelijk om met 2 personen te trainen! Er geldt dan een toeslag van 25% op de bovengenoemde prijs. Zo kun je samen kosten delen (lekker voordelig), samen trainen (onwijs gezellig) en samen fitter worden (wat wil je nog meer?)!

Lengte van de sessies

Ik bied sessies aan van 60 minuten, en sessies van 30 minuten. Dit onderscheid heb ik bewust gemaakt om iedereen de kans te geven regelmatige begeleiding te krijgen. Wil jij bijvoorbeeld graag wekelijks contact maar heb je niet de middelen dit te betalen? Kies dan voor sessies van 30 minuten!
Of weet jij al meer dan genoeg hoe je zelf moet sporten maar zoek je vooral coaching en regelmatig contact met je coach/trainer? Dan zijn de 30 minuten ook zeker geschikt!

60 minuten

In de sessies van 60 minuten doen we samen een functionele warming up, ik zorg er persoonlijk voor dat jouw lichaam klaar is voor de training die volgt!
Vervolgens beginnen we met de krachttraining, deze zal zo'n 50 minuten duren. Door middel van verschillende oefeningen en/of krachtcircuits zorg ik ervoor dat je een volledige (en nuttige) training achter de rug hebt.
Tenslotte geef ik je "huiswerk" mee om zelf uit te voeren, heb je nog tijd over? Dan kan dit een cardioworkout zijn, heb je geen tijd meer na de sessie? Dan kan het ook een stappendoel of thuisworkout zijn.

Sessies van 60 minuten zijn perfect voor een goede persoonlijke begeleiding, hou jij je aan ons plan? Dan ga je met deze sessies gegarandeerd jouw doel behalen.

30 minuten

In de sessies van 30 minuten zorg jij zelf voor een goede warm-up
Vervolgens beginnen we samen met de training, de sessies van 30 minuten zullen vooral in circuitvorm plaatsvinden, zo heb je in een korte tijd een snelle intense training achter de rug!


Sessies van 30 minuten zijn perfect voor mensen die ervaring hebben met sporten maar een extra motivatie nodig hebben.